Muut palvelut

Ajankohtaisia palveluita organisaation hyvinvoinnin, jaksamisen ja yhteisöllisyyden tueksi

Takaisin työpaikalle -palvelu

Autamme varmistamaan ettei paluu työpaikalle luo uutta kriisiä tai kuormita henkilöstöä lisää.

Korona on hiljalleen väistymässä, ja monilla työpaikoilla eletään parhaillaan hybridiajassa – työntekijöille paluu työpaikoille on jälleen iso muutos pitkän pandemia-ajan jälkeen. Vaikka toimistolle pääsyä ja kollegojen näkemistä odotetaankin kovasti, ei siirtymä takaisin uuteen normaaliin välttämättä suju aivan kivuttomasti.

Takaisin työpaikalle -palvelun avulla saat selville miten työyhteisössäsi jaksetaan juuri nyt. Saat myös konkreettiset toimenpidesuositukset ja tukipalvelut erilaisiin tilanteisiin.

Olemme laatineet yrityksesi ja työyhteisösi tueksi kolme konkreettista pakettia, joista voit valita organisaatiollesi sopivimman.

 

Lue lisää

extraimage
extraimage

Heltin Huolipalvelut

Henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi

Poikkeustilanteet lisäävät henkistä kuormitusta ja haastavat meidät uusilla tavoilla. Monet ovat uudessa tilanteessa ja kaipaavat matalan kynnyksen tukea ja apua niin omiin henkisen hyvinvoinnin haasteisiin, oman työn organisoimiseen, etätyön olosuhteiden parantamiseen, perhe-elämän haasteisiin kuin oman tiimin tukemiseen uudessa tilanteessa. Heltin Huolipalvelut on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen ja täydentävät työterveyspalveluita.

Saatavilla mm.

  • HuoliLinja ja tukikeskustelut
  • Asiakaskohtaisesti räätälöidyt, vuorovaikutteiset Huolipajat
  • WorkCoachin pop-up vastaanotot etänä tai toimistolla
  • Työfysioterapeuttien videoyhteydellä toteutettavat pop-up vastaanotot
  • Mental Toolkit – hyvinvointikirjasto ja digivalmennukset

Lue lisää

Taukojumpat

Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

Laita työyhteisön tai tiimin veri virtaamaan ja ajatus rullaamaan Heltin fysioterapeuttien johdolla! Taukojumpat ja treenit voidaan toteuttaa kotoa käsin etäyhteyksien avulla yhteisöllisyys huomioiden tai toimistollanne. Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa ja erityisiä välineitä ei tarvita.

Taukojumppien oheen suosittelemme myös mittauksia, joiden avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan työntekijöidenne fyysisestä hyvinvoinnista? Meiltä saatte myös tilattua yhteistyökumppaneidemme aktiivisuuden ja unen mittauksen älylaitteita tai esimerkiksi Energiatestit, kuntotestit ja Firstbeat – hyvinvointimittaukset koko porukalle. Sopivat myös hyvin työyhteisön kiitokseksi tai vaikka joululahjaksi!

 

Pyydä tarjous

extraimage

Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Mariin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.