Luennot ja valmennukset

Kutsu Heltin asiantuntija työpaikallenne

Tilaa Heltin työterveyspsykologi, fysioterapeutti tai ravitsemusterapeutti laittamaan työyhteisönne hyvinvointiin vauhtia. Luennot ja valmennukset tarjoavat tietoa ja inspiraatiota sovitusta aiheesta, ja valmennuspalvelumme on suunniteltu vahvistamaan HR-tiimiänne. Tilaisuudet voidaan järjestää työpaikalla tai etänä. Tutustu valmentajiimme ja valmennuspalveluihimme!

 

Kysy lisää

Työterveyspsykologi, aivotutkimuksesta väitellyt PsT

Mona Moisala

Mona on ajatus- ja aivotyöhön erikoistunut työterveyspsykologi, coach ja hyvinvointivalmentaja. Aikaisemmin aivotutkijana Mona on kartoittanut aivojen ylikuormittumiseen vaikuttavia tekijöitä, julkaissut aiheesta yleistajuisia teoksia sekä kouluttanut aivoergonomiaan liittyen. Kannustavalla ja innostavalla otteellaan Mona pyrkii tukemaan vahvuuksia ja avaamaan solmukohtia. Monaa inspiroi työyhteisöjen ja esimiesten valmentaminen, sekä aivotutkimuksen tuottaman tiedon hyödyntäminen valmennustyössä.

 

Suosituimmat aiheet:

Tunneaivot työyhteisössä
Empatian ja tunteiden tarttumisen aivoperustan ymmärtäminen tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukemiselle ja yhteisöllisyyden kokemusten luomiselle.

Work hard, but smart
Konkreettisia tapoja joilla työtä voi organisoida aivoystävällisemmäksi. Keskeytysten, multitaskingin ja silpputyön vähentäminen lisää hallinnan tunnetta ja keskittymiskykyä.

Aivoystävällinen johtaminen
Miten aivotutkimusta voi hyödyntää työntekijöiden motivaation ja työtehon tukemisessa.

 

Lue lisää Monan inspiroivista valmennuksista ja workshopeista

Työterveyspsykologi, PsM, Certified Business Coach

Tanja Lappi

Tanja on yksi Heltin perustajista ja työskennellyt erilaisissa valmennus sekä työterveyspsykologin tehtävissä Heltissä. Tanjalla on monipuolinen työkokemus sekä HR- että työterveyden eri tehtävistä ruohonjuuritasolta johtotehtäviin, ja hän on ollut läpi työuran kehittämässä palveluita ja prosesseja myös teknologiaa sivuten. Aivoergonomia sekä uni ovat hänen intohimon ja jatkuvan lisäopiskelun kohteita. Tanja on pidetty puhuja, joka pokka-naisena uskaltaa haastaa kuulijoitaan.

 

Suosituimmat aiheet:

Työkykyjohtaminen yrityksissä
Miten rakentaa työkykyjohtamisen malli organisaatioon. Johtoryhmän, HR:n ja esimiesten osaamisen varmistaminen ja mallin aktiivinen hyödyntäminen.

Johtoryhmän iskukestävyyden varmistaminen
Itsensä tunteminen, ajattelun voima, hallinnan tunne ja onnistumisen kokemusten lisääminen.

Oman työn konmaritus
Miten käytän työaikaani, mikä on oma roolini suhteessa muihin, mistä työt tulevat ja minne ne menevät – mitä minun pitäisi tehdä toisin?

 

Lue lisää Tanjan vaikuttavista luennoista ja valmennuksista

Työterveyspsykologi, PsM, työnohjaaja, organisaatiokonsultti

Mari Laari

Mari on työskennellyt työterveyden ja työhyvinvoinnin parissa jo vuodesta 2012, keräten kokemusta monenlaisista organisaatioista sekä kehittämis- ja valmennusprojekteista niin työntekijä- kuin esimiestasolla. Heltissä Mari tekee työterveyspsykologin, asiakkuudenhoidon (CWC) sekä hyvinvointivalmentajan tehtäviä. Esimiesten tukeminen on Marin mukaan avain työntekijöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin. Toimivalla HR-yhteistyöllä luodaan aidosti loistavia työpaikkoja, joissa ihmiset tekevät itselleen merkityksellistä työtä.

 

Suosituimmat aiheet:

Varhainen välittäminen
Kuinka esimies voisi tunnistaa tiimiläistensä kuormitukseen vaikuttavat tekijät sekä uupumuksen merkit ja kuinka voimavarojen tasapainoon voi vaikuttaa.

Kuinka pidän huolta energiatasapainosta työpäivän aikana
Parhaat tavat organisoida työtä ja palautumista itselle sopivalla tavalla.

Työn ja vapaa-ajan erottelu – Miksi ja miten
Kuinka töitä tehdään niin, että energiaa jää myös vapaa-ajalle.

 

Lue lisää Marin oivaltavista luennoista ja workshopeista

extraimage

Muut asiantuntijat
ja aihealueet

Myös muut asiantuntijamme, työterveyspsykologit, fysioterapeutit ja ravitsemusterapeutti luennoitsevat ja valmentavat mielellään. Aihe voidaan räätälöidä, tai valita seuraavista:

  • Uni ja palautuminen
  • Työn tuunaaminen
  • Energiaa oikealla ravitsemuksella
  • Laihdutus ja painonhallinta
  • Fyysinen aktiivisuus ja kehonhuolto
  • Työergonomia

 

Pyydä tarjous

Asiantuntijamme näkyväksi osaksi työyhteisöänne ja HR-tiiminne vahvistukseksi

Heltin valmennuspalvelut

Work Coach

Tilaa Work Coach jututtamaan työntekijöitäsi toimistolle tai etänä. Work Coachilta saa tukea henkilökohtaisten tai ammatillisten tavoitteiden kirkastamisessa ja saavuttamisessa. Coaching voi olla hyödyllinen keino esim. työn hallinnan lisäämiseen, itsensä johtamisen kehittämiseen, aivoystävällisemmän työskentelytavan löytämiseen tai vaikkapa hankalien tilanteiden hoitamiseen. Coachin avulla voidaan etsiä keinoja myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Work Coachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

Customer Wellbeing Coach

Kun kaipaat lisäpotkua yrityksesi hyvinvoinnin strategiseen johtamiseen, valitse Customer Wellbeing Coach. Customer Wellbeing Coachin päätehtävä on toimia yhteistyössä yrityksen HR:n kanssa työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisessa, tavoitteiden asettamisessa, interventioiden suunnittelussa ja seurannassa. Customer Wellbeing Coachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista. Aloita muutos yrityksenne hyvinvoinnin johtamisessa!

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksissa pureudutaan syvemmin hyvinvoinnin aiheisiin asettamalla tavoitteet, tekemällä erilaisia harjoitteita sekä alku- ja loppumittauksin. Yksi Heltin suosituimmista ja hyvin tuloksin toteutetuista pienryhmävalmennuksista on uniryhmä. Vertaistukiryhmässä paneudutaan huonolaatuisten ja pätkittäisten yöunien, nukahtamisvaikeuksien sekä muiden uniongelmien syihin ratkaisujen löytämiseksi. Heltin pienryhmävalmennukset toteutetaan yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta räätälöidysti Heltin asiantuntijoiden toimesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Mariin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.